We zingen 'lang zal ze leven' en Ella blaast haar eerste kaarsje uit

29-09-2008 20:36

Zondag 28 september hebben we het eerste verjaardagsfeest van Ella gevierd. Het was een gezellig en druk feest. Er waren veel vriendjes van Ella. Maar natuurlijk ook taart, een kaarsje, slingers en ballonnen. Ella is ook erg verwend met mooie cadeaus.

Zaterdagavond was het nog even spannend. We hebben bijna iedereen moeten afbellen, omdat we waren vergeten de taart bij de bakker op te halen. Gelukkig kennen we mensen die weer mensen kennen. En zo kom je er wel achter waar de bakker woont. Beschaamd stond Anneloes bij de bakker aan de deur. Hij was nog niet thuis zei de oppas, maar kwam later op de avond de taart bij ons bezorgen. Banketbakker Teunissen weet hoe belangrijk een taart is op een feest. Bedankt lieve bakker. Want 'een feest zonder taart is geen feest'.

Om 10.00 uur was iedereen welkom. En om 10.45 uur blies Ella haar kaarsje uit en smulden we van de heerlijke taart.

Daarna kwam er veel visite. Ella vond het allemaal prima. Ze werd lekker geknuffeld en gekust en mocht veel cadeaus uitpakken. Ze heeft geen tijd gehad om overal mee te spelen, maar dat komt nog wel. Mama heeft al het babyspeelgoed opgeruimd en naar zolder gebracht. Nu Ella een dreumes is, mag ze wel weer een beetje uitgedaagd worden. Ze vindt boeken heel erg leuk, maar ook speelgoed waar een geluidje uit komt zijn favoriet. 

Ella wil iedereen bedanken die is gekomen. Bedankt opa Ruud, Sanne en Fleur, Yvonne, opa Jan, Anita en Maarten en Owen, Carleen en Mia, Manon en Lindo, Nanette en Jeffrey, Judith en Fenne en Floran, Anouk en Mira en Evy en Job, Susanne en Merijn en Sam,  oom Bas en tante Daniella en Milan, Louise, en oom Tom. 

Komen jullie volgend jaar weer?