Voortgang winkelcentrum Velperbroek

05-07-2011 10:56

Inmiddels zijn 3 van de toekomstige 11 verdiepingen van WC Velperbroektoren gebouwd. Ik plaats even een update, omdat ik in de statistieken van deze website zie dat hij nog altijd veel op de zoekwoordcombinatie 'winkelcentrum Velperbroek' wordt gevonden.

Inmiddels is bekend dat de supermarkt Lidl géén plek krijgt in het nieuwe winkelcentrum. Lidl heeft in plaats daarvan gekozen voor de locatie van de voormalige Golff-supermarkt bij het spoor aan de Nordlaan. Het is wel de bedoeling dat er naast de Coop nog een supermarkt bij komt, maar er is nog geen nieuwe kandidaat.

In de afbeelding hieronder wordt de plek voor de 2 supermarkten in 2 tinten groen aangegeven. Het blauwe vlak aan de rechterkant is gereserveerd voor medische voorzieningen, zoals een huisarts, een tandarts en een verloskundige. Het rode vlak in het midden van het winkelcentrum is inmiddels deels verhuurd aan een damesmodezaak.

De units op de begane grond van de woontoren (bovenaan de tekening) zijn nog te huur. Volgens planning wordt het nieuwe winkelcentrum in het voorjaar van 2012 opgeleverd.