Vliegen naar Rome in de herfstvakantie?

01-10-2010 13:00
In de herfstvakantie willen we er eigenlijk nog even tussenuit. Een stedentripje naar Rome lijkt ons leuk. Daar zijn we in het 'jubeljaar' 2000 voor het laatst geweest. We hebben toen een muntje met onze rechterhand over onze linkerschouder in de Trevifontein gegooid. Dat betekende dat we er nog eens terug zouden komen.
 
Het is nog wel even zoeken naar een accommodatie. We zijn nu natuurlijk al rijkelijk laat voor de herfstvakantie, dus veel goedkope opties zijn al volgeboekt. 
 
Het wordt wel spannend hoe Ella het in het vliegtuig vindt. Ook zoeken we natuurlijk nog naar goedkope vliegtickets, want we waren niet van plan om er zelf heen te rijden. Als we een beetje verschillende vliegtickets vergelijken, moeten we wel een redelijk goedkope vlucht kunnen vinden. 
 
Ella is er nu natuurlijk ook bij en ze is in de herfstvakantie al weer 3 jaar. Daarom moeten we ook voor haar het volle tarief betalen. Nou ja, we zoeken nog even verder naar leuke hotels of andere verblijfsmogelijkheden. Het zou ook leuk zijn als het eind oktober net zo'n lekker weer was als 10 jaar terug. Toen genoten we van een overheerlijk Italiaans ijsje bij 25 graden!

Dit is een gesponsord artikel.