VIDEO: kijk eens wat ik al kan

11-01-2008 13:31

Het filmpje van de kerstdagen was natuurlijk wel leuk, maar toen rolde Ella alleen als we haar een duwtje gaven. Nu kan ze het echt zelf.

Ze rolde van de buik naar de rug. Dat deed ze wel een paar keer achter elkaar. Mijn collega Yvonne is er getuige van. Eigenlijk kukelt ze achter haar hoofd aan en doet ze het niet bewust... wat wel?


 

We waren ook blij verrast dat Ella lacht met geluid. Ze kon natuurlijk al lachen. Ze genoot dan ook met haar hele lijfje. Maar nu komt er ook een pleziergeluidje uit als ze lacht. Dat vinden wij erg knap en grappig.

 

Het haar bovenop het hoofd van Ella begint ook te groeien. Het is nog niet zo lang dat er een staartje in kan. En jammergenoeg bedekt het ook nog niet de kale plek op het achterhoofd. Dat vindt Edward vooral erg lelijk. Hij schaamt zich zelfs als we in de V&D wat met haar gaan drinken.

 

Het wordt ook wel eens tijd dat we haar nageltjes gaan knippen of anders moeten we ze maar lakken. Ze zijn al erg lang en dat is lastig voor een baby. Juist nu ze haar handjes zo veel in haar mond stopt. Al klaagt ze er niet over...