Uitstapje met de nieuwe BabyBjörn

04-02-2008 23:10

Met het geld van onder de kerstboom (bedankt, kerstman!) ging de familie Hendriks op zaterdag naar de Prénatal (dé winkel waar je normaal nooit gezien wilt worden, maar waar je als jonge (aanstaande) ouder vaker komt dan tijdens een verbouwing bij de Gamma). Afijn, het geld brandde natuurlijk in de zak en aangezien papa niet met een draagdoek op straat gezien wil worden, moest er een heuse BabyBjörn komen. Zo'n rugzak voorop je buik, waar de baby met het gezicht naar je toe of van je af in kan.

 
Het leukste is natuurlijk als je als baby een beetje van je af kunt kijken. Je moet tenslotte nog heel wat van de wereld ontdekken. Een kinderwagen voldoet dan voor een vier-maanden-oude-baby niet meer. Zo gezegd, zo gedaan, de BabyBjörn ging mee naar huis en na wat gehannes met de 'instellingen', wilde de familie op zondag wel eens een uitgebreide praktijktest doen.
 
En waar kan dan nou beter dan op één van de mooiste stukjes heuvelachtige natuur in Nederland? Met de auto reden we de Posbank op (je moet natuurlijk niet al moe beginnen) en voedden we Ella en onszelf nog even in Paviljoen de Posbank.
 
Even een lekkere cappuccino en een broodje voorafgaand aan de wandeling
 
Daarna was het tijd voor de wandeling. We waren nog niet weg of er lag al een suffige buffel die ons met één oog in de gaten hield. Ella liet het zich allemaal welgevallen. Ze heeft de hele wandeling eigenlijk geen kik gegeven.
 
Kijk daar Ella, een buffel! Lekker wandelen met Ella in de BabyBjörn
Het was best fris, dus we hadden Ella natuurlijk goed ingepakt. Koud had ze het in ieder geval niet, anders had ze wel gepiept. Na een rondje door het mooie heide- en boslandschap, keerden we terug bij de daadwerkelijke Posbank (de bank van Pos), waar we nog een momentje hebben uitgerust, voordat we de auto weer opzochten. De BabyBjörn is ingewijd en zal in de toekomst nog veel gebruikt worden, zodat Ella lekker kan meegenieten van onze wandelingen door stad en natuur.
 
Uitrusten op de Posbank