Terug van een Paasweekend in Zeeland

25-03-2008 13:50

De familie Hendriks is weer terug van een Paasweekend in Zeeland. Heinkenszand, om precies te zijn. Op een bungalowpark gelegen in dit pittoreske plaatsje in de buurt van Goes, beleefde Ella haar eerste korte vakantie.

Vrijdagavond moest er natuurlijk nog eerst van alles bij elkaar gezocht worden. Gelukkig was Edward wat eerder uit zijn werk gekomen, zodat we rond zessen konden wegrijden. Iets na achten waren we op het park, waar we intrek namen in onze vierpersoons 'Deluxe' bungalow. Het bedje, de box en de kinderstoel voor Ella stonden al klaar.
 
Na ons geïnstalleerd te hebben, keken we nog even tv en daarna volgden papa en mama Ella naar bed. De volgende dag was het tijd voor een tripje richting Veere en Domburg, waar we over het strand wilden lopen. In Veere hebben we een lekker cappuccinootje gedronken en in een strandtent in de buurt van Domburg hebben we geluncht. 
 
Aan het strand was het heerlijk uitwaaien. De zee was behoorlijk ruig van de opstekende wind en op de terugweg konden we niet meer over het strand. In een flinke hagelbui liepen we over de duinen terug naar de auto. Daarna zijn we lekker gaan 'chillen' in ons huisje op het Hof van Zeeland, een rustig (om niet te zeggen stil) en kleinschalig park van Hogenboom Vakantieparken.
 
Op eerste Paasdag zijn we lekker met Ella gaan zwemmen in het subtropisch zwemparadijs van Goes. Gasten van het park mochten hier gratis naar binnen. Zo'n paasmenu van de McDonald's smaakt daarna natuurlijk extra goed. Daarna zijn we naar de Oosterscheldekering gereden om Ella uit te leggen hoe de Deltawerken precies werken. Ook hebben we nog even een foto gemaakt op precies dezelfde plek als waar Anneloes bijna een jaar geleden met een zwangere buik op een rots zat. 's Avonds hebben we een heerlijke én gezonde maaltijdsalade gemaakt.
 
Op tweede Paasdag lag er een flink pak sneeuw. Anneloes heeft maar liefst 3 sneeuwpoppen voor Ella gemaakt. Daarna hebben we geprobeerd nog een eindje te lopen met Ella in de BabyBjörn. Maar we hadden haar waarschijnlijk iets te warm ingepakt, want erg leuk vond ze het niet. Dan nog maar wat relaxen (lezen, PSP'en en met Ella spelen) in het huisje, totdat we besloten de sneeuwstormen te trotseren en huiswaarts te keren.
 
De eerste vakantie met een baby zit erop. En hoewel het heel anders is dan onze gebruikelijke vakanties, hebben we het er goed vanaf gebracht. Vinden we zelf.
 
De foto's volgen in een apart fotoboek!