Start bouw winkelcentrum Velperbroek

15-09-2010 13:09

Impressie plein winkelcentrum VelperbroekVóór de bouwvak zijn de palen geheid. Nu de vakantieperiode voorbij is, gaan de bouwactiviteiten op de hoek van de President Kennedylaan en de Reigerstraat in Velp weer verder.

De omwonenden van het toekomstige winkelcentrum ontvingen deze week een brief waarin meer informatie over de planning en de werkzaamheden stond vermeld. Zo meldt ontwikkelaar Bouwfonds dat Gerritsen Bouwgroep vanaf 23 september begint met de boorpalen voor de hellingbaan naar het parkeerdek, de fundering en de begane-grondvloer.

Ook weet de ontwikkelaar te melden dat de meeste werkzaamheden in de komende periode plaatsvinden in de betonfabriek. De verschillende onderdelen van de constructie zullen dan vanaf januari 2011 worden geplaatst op het bouwterrein. De geplande oplevering van het nieuwe winkelcentrum staat op dit moment op het voorjaar van 2012.

Bouwfonds zegt zich te zullen inspannen om de overlast tot een minimum te beperken. Van tijd tot tijd zullen de omwonenden via nieuwsbrieven informatie ontvangen over de voortgang van de werkzaamheden. Geïnteresseerden voor de koopappartementen kunnen terecht op www.invelperbroek.nl. Daar kunnen zij hun e-mailadres achterlaten en worden zij als eerste geïnformeerd wanneer de verkoop start (verwacht: begin november 2010).