Meivakantie in Friesland

11-05-2008 13:34

In de eerste week van Anneloes' meivakantie had de familie Hendriks een weekje weg gepland. Ons 'vaste' adresje in Zuid-Limburg zat   natuurlijk al vol, evenals vrijwel ieder ander huisje in Nederland. En omdat het nog net iets te fris was om te kamperen, kwamen we uit in het Friese Noordwolde...

Het huisje was particulier bezit en stond op bungalowpark Het Bosmeer. Het park was mooi groen en ruim opgezet, het huisje een beetje aftands. Maar er was gelukkig genoeg te doen in de wijde omgeving.
 
Zo hebben we gerecreëerd aan de Spokeplas, het bosmeer waarnaar het park is vernoemd en hebben we lekker gewandeld in de omgeving. Ook zijn we naar Steenwijk en Drachten geweest en hebben we een rondje Friese meren gedaan.
 
Ella heeft zich prima vermaakt in de speeltuin en op de kinderboerderij. Spannend was natuurlijk ook de ontmoeting met de koninklijke familie in Makkum. We moesten wel een beetje lang wachten op de majesteit met haar gevolg, zodat de kleine Ella allang weer in slaap gevallen was. Gelukkig werd ze net op tijd wakker om Floris en Aimée een handje te geven. Aimée vond Ella en schatje en ze heeft zelf ook een baby'tje van 7 maanden oud (Magali Margriet Eleonoor van Vollenhoven). Grappig is ook wel dat prins Floris precies even oud is als papa.