Ella is jarig, hoera!

29-09-2009 09:55

Vandaag is Ella 2 jaar geworden. Een leeftijd waar ze lang op heeft moeten wachten (sinds de zomervakantie had ze het al over ‘Ella jarig’, maar eerst moesten mama, Yvonne, Danique en Bas nog jarig worden). Ze gedraagt zich ook al als een echte tweejarige, dus het werd wel eens tijd.

Vanochtend werd Ella wakker met ballonnen aan haar bed en slingers in de kamer. De eerste cadeaus van mama, papa en oma heeft ze al te pakken: Duplo, een plaat met patroontjes, spijkers en een hamer om lekker te timmeren, een rugzak van Tinkerbell en een kinderwagen voor de pop van oma.

Vandaag moeten papa en mama allebei werken. Ella moet haar verjaardag dus even met oma vieren. Maar vanavond blazen we gezamenlijk de 2 kaarsjes uit. Donderdag trakteert Ella op Mickey, het kinderdagverblijf, en zaterdag is dan het ‘echte’ feestje met een grote taart, veel bezoek en cadeautjes. 

Maar eigenlijk was het afgelopen weekend ook al een beetje feest. Op zaterdag ging Ella mee naar de kermis van Weert (de 2de kermis van Nederland, na die van Tilburg). Ook troffen we daar onze ‘Amerikaanse’ vrienden Paul & Sandra, die zich opmaken voor een nieuw avontuur in Denemarken.

Alsof dat nog niet feest genoeg was gingen we op zondag met Bas, Daniëlla en Milan naar de Efteling, samen met nog een paar miljoen andere Nederlanders. Althans, zo leek het. Dat was dus filelopen in het sprookjesbos. Maar de pret van neefje Milan en nichtje Ella was er niet minder om. De heksen en de draak waren dan wel een beetje eng, het was toch een erg leuke, drukke dag.

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag, Ella!

 

Ella is jarig, hoera!

Geen commentaar gevonden.

Nieuw bericht